maanantai 31. elokuuta 2020

Parhaat kuumakivihieronnat Suomessa

kuumakivihieronta lahjaksi

Tuhansien vuosien ajan naiset ja miehet ympäri maailman ovat kärsineet erilaisista kivuista. Yksi kivunlievityksen varhaisimmista muodoista on hieronta, joka johdattaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja rauhaan, puhumattakaan siitä mahtavasta tunteesta hieronnan jälkeen.

Nykypäivänä on helppo ymmärtää, miksi kaipaamme hyvää hierontaa pitkän päivän jälkeen. Istumatyö ja ruudun tuijottaminen useiden tuntien ajan vaativat veronsa. Hierontaa saattaa tarvita myös fyysisen työn tai tavoitteellisen treenaamisen aiheuttamien kireyksien takia. Joskus taas saatetaan kaivata ihan vain pientä hemmotteluhetkeä ja hengähdystaukoa, ja tähän kuumakivihieronta onkin erinomainen valinta. 

Älä usko sitä myyttiä, että kuumakivihieronta olisi tarkoitettu vain naisille. Jo useiden vuosien ajan miesten hieronnat ovat lisääntyneet tasaisesti osana hyvinvointirutiineja. Säännöllisen kuumakivihieronnan tiedetään muun muassa parantavan urheilullista suorituskykyä ja alentavan verenpainetta. Kuumakivihieronta on todella suosittua myös miesten keskuudessa.

Tämän hetken nouseva trendi on kuumakivihieronta pariskunnalle. Kuten monet nykypäivän pariskunnat varmasti tietävät, ajan viettäminen yhdessä rentouttavassa ympäristössä voi olla haastavaa (erityisesti silloin, jos parilla on pieniä lapsia). Monista kauneushoitoloista löytyy useita paripaketteja ja erilaisia hoitoja kahdelle.

Kuumakivihieronta on yksi suosituimmista hierontamuodoista. Olitpa sitten nainen, mies, sinkku tai parisuhteessa, kuumakivihieronta sopii juuri sinulle, ja se lisää hyvinvointiasi sekä sisältä että ulkoa. 

Seuraavassa taulukossa esittelemme parhaimmat kuumakivihieronnat Suomessa. Kuumakivihierontaa löytyy niin Helsingistä, Oulusta, Tampereelta, Turusta kuin Jyväskylästäkin. Taulukossa on listattuna suosituimmat kuumakivihieronnat palveluntarjoajan, keston ja hinnan kera. 

Elämys

Palveluntarjoaja

Kesto

Hinta

Rentouttava kuumakivihieronta Helsingissä

Lebua Spa

45 min

65 €

Klassinen ja kuumakivihieronta

Rela-group, useita paikkakuntia

50 min

90 €

Kuumakivihieronta kahdelle Oulussa

Chillaamo

90 min

130 €

Klassista ja kuumakivihierontaa Helsingissä

Glory for You

50 min

84 €

Kuumakivihieronta Turussa

Yualan

60 min

50 €

Kuumakivihieronta Jyväskylässä

Kauneushoitola Charming Beauty

60 min

70 €

Kuumakivihierontaa Lohjalla

Salonki Fabele

60 min

65 €

Beauty kuumakivihieronta Espoossa

Beauty Wave, Espoo

60 min

79 €

Hotstone-kuumakivihieronta Tampereella

Unelma Spa

75 min

95 €

Kuumakivihieronta kahdelle Helsingissä

Hyvinvointi Sulo

60 min

150 €


Tutustu kaikkiin kuumakivihierontoihin >>>

Artikkelin on sponsoroinut Elämyslahjat.fi. Katso lisätietoa valittavissa olevista elämyksistä suoraan yrityksen sivuilta.

Kirjoittaja: Essi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti