maanantai 8. elokuuta 2022

Kuumakivihieronta ja sen hyödyt

Tunnetko olosi väsyneeksi tai stressaantuneeksi? Etsitkö rentouttavaa hierontaa, joka ulottuu syvälle lihaksiin? On aika kokeilla kuumakivihierontaa! Kuumakivihieronnan jälkeen lämmin fiilis virtaa koko kehossa ja keho päästää irti kaikesta stressistä ja jännityksestä. Hieronnan jälkeen mieli ja keho tuntuvat tasapainoisemmilta.

Kuumakivihieronnassa keholle asetetaan lämmitettyjä kiviä kivun lievittämiseksi ja lihasten rentouttamiseksi. Jo muinaisista ajoista lähtien kuumakivihierontaa on pidetty parantavana terapiana, joka tarjoaa sekä fyysistä että henkistä helpotusta. Ajan myötä kehittynyt kuumakivihieronta syntyi noin 1900-luvun lopulla ja siitä on tullut nopeasti yksi modernin maailman suosituimmista hierontatekniikoista.

Miksi kuumakivihieronnasta on tullut niin suosittu hierontamuoto? Mitä kuumakivihieronnassa oikein tapahtuu? Mitä hyötyä kuumakivihieronnasta on? Näihin kysymyksiin tarjoan vastauksen seuraavaksi.

Kuumakivihieronnan tekniikat

Kuumakivihieronnassa käytetään perinteisen hieronnan tekniikoita lämmitettyjen kivien ohella. Lämpimät kivet auttavat lihaksia rentoutumaan ja poistamaan jännityksiä. Verrattuna perinteiseen hierontaan, lämpimät kivet tarjoavat syvemmän ja rentouttavamman hierontakokemuksen. Jokainen kivi välittää ainutlaatuista energiaansa hierottavalle.

Kuumakivihieronnassa käytetyt kivet ovat tavallisesti basalttikiviä. Sileät mustat kivet säilyttävät lämpönsä pitkään. Kuumat kivet asetetaan kehon eri aluille, esimerkiksi selkärangalle, vatsalle, rintakehälle, kasvoille, kämmenille, jaloille tai varpaille. Kivet avaavat energiakeskuksia ja parantavat verenkiertoa.

Kuumakivihieronnan hyödyt

Kuumakivihieronnalla on lukuisia hyötyjä, ja se on yksi rentouttavimmista hierontahoidoista. Tämän hierontamuodon hyötyjä ovat:

  1. Kuumakivihieronnalla voidaan lieventää stressiä ja ahdistusta.
  2. Kuumakivihieronta lievittää lihasjännityksiä ja kipuja.
  3. Kuumakivihieronta vahvistaa immuniteettia ja lisää verenkiertoa.
  4. Kuumakivihieronta parantaa unen laatua.

Nauti kuumakivihieronnasta itse tai osta hierontalahjakortti läheiselle

Anna kehosi rentoutua ja nauti ihanasta kuumakivihieronnasta! Nyt kun olet tietoinen kuumakivihieronnan lukuisista hyödyistä, on aika varata hieronta itselle tai ostaa hierontalahjakortti läheiselle. Kuumakivihieronnan hinta on tavallisesti 50 eurosta ylöspäin, riippuen hieronnan kestosta ja mahdollisista oheispalveluista. Vain itse kokeilemalla, voit tuntea kuumakivihieronnan hyödyt!

Kirjoittaja: Essi

Piditkö tästä artikkelista? Lue myös Miksi hierontalahjakortti on hyvä lahjaidea?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti