torstai 11. elokuuta 2016

Miksi kuumakivihieronta on perinteistä hierontaa parempi?

kuumakivihieronta
Ollut hieman hiljaiseloa täällä blogissa, mutta nyt uutta tietoa iskua kehiin.

Kuumien kivien käyttö hieronnassa pohjautuu kiinalaisen lääketieteen perinteisiin. Kuumakivihierannossa käytetään hyväksi meren hiomaa, tuliperäistä laavakiveä. Tämä basalttikivi luovuttaa lämpöä hitaasti, jolloin hoidon lämpövaikutus on tehokkainta. Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Suomeen kuumakivihieronta tuli noin 10 vuotta sitten Yhdysvalloista.

Kuumakivihieronnassa hierottava makaa ilman vaatteita, pyyhkeitä peitettynä, ja häntä hierotaan jaloista päälakeen saakka eri kokoisilla kuumassa vedessä lämmitetyillä luonnonkivillä, jotka tulevat Perusta, Indonesiasta ja Argentiinasta. Sen jälkeen levätään kivet asetettuna käsiin ja varpaiden väliin. Miellyttävän lämpöiset kivet keholla luovuttavat lempeää lämpöä syvälle lihaksiin; koko keho rentoutuu.

kuumakivihieronta
Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä hoito, joka auttaa myös silloin kun hierottava ei siedä voimakasta lihasten manipulointia. Hieronta lämpymillä kivillä helpottaa kipuja ja avaa lihaksistosta jännitteitä rentouttaen samalla voimakkaasti, aina 3cm syvyyteen asti kudoksessa. Hoito parantaa ääreisverenkiertoa, lämmittää, avaa lihasjumeja, helpottaa lihasperäisiä kipuja sekä rentoittaa. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää perinteistä hierontaa tehokkaammat. Lisäksi kivet mineraalipitoisuutensa ansiosta hoitavat ja ravitsevat ihoa.

Jos etsit täyttä irtautumista arjesta, haluat hemmotella itseäsi perusteellisesti tai kaipaat rentoutumista – kuumakivihieronta auttaa tehokkaasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti